Om Bästaprivatlånet.se

Bästaprivatlånet.se är en webbplats där artiklar och guider publiceras kring privatlån. Informationen ska ses som allmänna infallsvinklar och idéer och inte som finansiell rådgivning. Det är alltså viktigt att alltid själv jämföra olika banker och dess avtal innan ett lån tecknas.

Ett av webbplatsens mål är att belysa olika aspekter på privatlån och hur dessa kan påverka låntagaren. Detta med allt från räntenivåer till påminnelseavgifter och informationsutbud på låntagarnas hemsidor.

Disclaimer

All fakta om lånen ska enbart ses som exempel. Kampanjer, räntor och villkor kan ändras över tid. Målet är visserligen att Bästaprivatlånet.se ska ha uppdaterad information om de olika långivarna men felskrivningar kan självklart ske samt så kan långivarna ändra sina villkor utan att detta förmedlas till oss. På grund av ovanstående så avsäger sig Bästaprivatlånet.se allt juridiskt ansvar.

Upptäcks felaktigheter är det uppskattat om det rapporteras in via kontaktformuläret.

Integritetspolicy

Integritetspolicyn anger hur personuppgifter hanteras på webbplatsen. Detta exempelvis information som samlas in via cookies samt kontaktformulär.

Ägare

Bästaprivatlånet.se ägs av Tokay Gecko Marketing AB 559125-0302

Kontakt

Frågor kring olika lån måste ställas till respektive långivare. Gå till långivarens hemsida och sök efter dess kontaktsida. Frågor kring denna webbplats kan däremot skickas via ett formulär.